MOJ TELESKOP
Akcije   |   Zaloga   |   Naročanje   |   O nas   |   Povpraševanje


ZELO UGODNE CENE DOSTAVE NA HRVAŠKO
  Domov    
  Teleskopi in daljnogledi    
 
Refraktorji
   
 
Newton reflektorji
   
 
Dobsoni
   
 
SCT & Maksutov & RC-ji
   
 
Računalniško vodeni (GOTO)
   
 
Pametni teleskopi
   
 
Solarni teleskopi
   
 
Daljnogledi in spektivi
   
  Dodatna oprema    
 
Okularji
   
 
Barlow leče in reducerji
   
 
Diagonale in prizme
   
 
Astrofotografija - CCD, DSLR in web kamere
   
 
Astrofotografija - pribor
   
 
Fokuserji in oprema
   
 
Vizualni in fotografski filtri
   
 
Opazovanje Sonca
   
 
Iskala
   
 
Adapterji
   
 
Torbe, kovčki, škatlice
   
 
Knjige, DVD-ji, programi
   
 
Ostalo
   
  Optične cevi    
 
Refraktorji (akromati)
   
 
Refraktorji (APOkromati)
   
 
Newton reflektorji
   
 
SCT & Maksutov & RC-ji
   
  Montaže in pripomočki    
 
Alt-azimutne montaže
   
 
Ekvatorialne montaže
   
 
Go-to montaže
   
 
Naprave za sledenje
   
 
Stativi
   
 
Motorji in GOTO kompleti
   
 
Montažne ploščice in obroči
   
 
Ostala oprema montaž
   
 
Avalon montaže in oprema
   
menu kot
Domov > Kdo smo
  Kako naročiti?  
 

Izdelke iz spletnega kataloga lahko naročite po el. pošti ali telefonu, kjer boste dobili tudi ažurne informacije o stanju zalog, o ceni poštnine in o dobavnem roku za stvari, ki trenutno niso na zalogi.

Način plačila je po predračunu ali po povzetju.

 


 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

POSLOVANJE

Podjetje V commerce (v nadaljevanju prodajalec) posluje v obliki kataloške prodaje na daljavo.

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE
 
Cene vseh izdelkov vsebujejo z zakonom predpisani DDV. Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Objavljene fotografije so ilustrativne oz. simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe. Cene veljajo do objave novega cenika in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

NAROČANJE ARTIKLOV

Po e-pošti na naslov:  igor-vuckic@siol.net
Po telefonu: 041 761 451
Pri naročanju nam vedno pripišite svoje podatke. Kakršnakoli vprašanja v zvezi z izdelki in naročanjem  artiklov ali pojasnila nam posredujte po e-pošti ali po telefonu. Za naročene izdelke vam bomo po e-pošti ali po navadni pošti poslali pisno ponudbo oz. predračun.
Na telefonsko številko 041 761 451 smo dosegljivi od ponedeljka do petka od 08. in 18. uro in ob sobotah med 09. in 12.h. Pri naročanju izbranega blaga imate možnost plačila po povzetju ali po predračunu z nakazilom na TR.
Cene veljajo do preklica. Naročilo velja kot pogodba.

SKLEPANJE POGODBE

Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po e-pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga.

DOBAVNI ROK

Za izdelke na zalogi je rok dobave do tri delovne dni. Za izdelke, ki niso na zalogi je dobavni rok do 30 dni po prejetem naročilu. Ta rok je za nekatere izdelke in izdelke izdelane po željah in specifikacijah kupca lahko tudi daljši. V vsakem primeru bo kupec obveščen o roku dobave izdelkov, ki niso na zalogi še pred sklenitvijo pogodbe po e-pošti, oziroma bo rok dobave naveden na predračunu.

PREKLIC NAROČILA

Naročilo lahko kupec prekliče v kolikor blago še ni bilo odposlano. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno po e-pošti igor-vuckic@siol.net.

SKLEPANJE IN ARHIVIRANJE POGODBE

Pogodbo se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjene pogodbe med naročnikom in prodajalcem se v elektronski in pisni obliki arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti. Sklenjene pogodbe (računi) se hranijo v skladu s pravilnikom in so kupcu dosegljive v primeru posredovane zahteve. Evidence kupcev hrani V Commerce in se ne posredujejo tretjim osebam.

DOSTAVA
 
Naročene izdelke dostavljamo kupcu na naslov v Sloveniji po Pošti Slovenije d.o.o., po Ceniku poštnih storitev v notranjem prometu (storitev poslovni paket) in Ceniku ostalih storitev (provizija od vednosti). Ceniki so dostopni na spletni strani http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki.

  • Po povzetju. Kupec plača stroške dostave in vrednost naročenih izdelkov  ob prevzemu blaga po ceniku Pošte Slovenije d.o.o..

  • Po predračunu. Kupec plača blago po predračunu, stroške dostave pa ob prevzemu blaga Pošti Slovenije po ceniku Pošte Slovenije d.o.o..

  • Po predračunu z vključenimi stroški dostave po ceniku Pošte Slovenije d.o.o..

  • Osebni prevzem. Blago se plača po predračunu ali z gotovino ob prevzemu. V kolikor se odločite za osebni prevzem, nam to pri naročilu pripišite.

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke pregledati njeno vsebino. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo Pošti Slovenije odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije Murska Sobota. Po prejemu poškodovane pošiljke bo pošta Murska Sobota obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem možnem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.

REKLAMACIJA IZDELKOV

1. GARANCIJA

Garancija za večino izdelkov je dve leti. Izjema so izdelki, kjer izdelovalec garantira drugače. Garancijski rok je naveden na garantnem listu in na računu.
 
Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjal ali popravil ter ga na svoj strošek vrnil kupcu najkasneje v roku do 45 dni. Če pa prodajalec ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo izdelek vrnjen kupcu na njegov račun. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

2. STVARNA NAPAKA

Za obdobje dveh let priznavamo tudi stvarno napako.

ŠKODA

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe izdelkov s strani kupca.

VRAČILO BLAGA

Pred vračilom blaga nas obvestite na e-naslov igor-vuckic@siol.net ali na telefon 041 761 451 (od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ure, v soboto od 9.00 do 12.00 ure, da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Potem izpolnite in nam dostavite priloženi obrazec za vračilo blaga

PDF  Obrazec za vračilo blaga (PDF)

Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev.
Blago mora kupec vrniti v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Vrne ga lahko na dva načina:

  1. Kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo ter izpolnjenim obrazcem za vračilo kupljenega blaga na naslov: V commerce, Fokovci 85A, 9208 Fokovci. Vse blago, ki ga prodajamo je v obliki, ki jo je možno poslati ali vrniti po pošti. Stroške vračila krije kupec.
  2. S kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite na naslovu V Commerce, Fokovci 85A, 9208 Fokovci, in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

Izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži, mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo na enak način kot smo jo prejeli oziroma izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Poslujemo izključno preko TRR. Gotovine ne izplačujemo!


ODVEZA ODGOVORNOSTI

Upravljavec spletne strani V commerce stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.mojteleskop.si . Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov igor-vuckic@siol.net ali pa na telefon 041 761 451.

Podjetje V commerce ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

ZAŠČITA PODATKOV, VARSTVO PODATKOV

Podjetje V commerce je v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov in bo z vsemi podatki ravnalo zaupno. V commerce, ki upravlja spletno stran www.mojteleskop.si, zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

V nobenem primeru podatki kupca ne bodo posredovani tretji osebi ali nepooblaščeni osebi. Pošti Slovenije se zaupa le uporabnikov naslov za dostavo.

POMOČ IN DODATNA VPRAŠANJA

Če imate glede naše ponudbe ali uporabe spletne strani www.mojteleskop.si dodatna vprašanja ali pa potrebujete več informacij nam pišite na naslov igor-vuckic@siol.net ali nas pokličete na telefon 041 761 451 (ob delavnikih od 8:00 do 18:00, v soboto od 9:00 do 12:00).

KRAJ IZPOLNITVE, SODNA PRISTOJNOST IN UPORABNO PRAVO

Morebitne spore se bosta naročnik in podjetje V commerce trudila rešiti sporazumno.

V primeru, da kupec in prodajalec pri reševanju spora nista uspešna, je možna tudi uporaba izvensodnega reševanja spora oziroma mediacija (prvi in tretji odstavek 32. člena ZlsRPS). Nimamo določenega izvensodnega mediatorja.
Za reševanje sporov je možna tudi elektronska povezava na platformo za SRPS –
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL).

V nasprotnem primeru bo o sporu odločalo pristojno sodišče v Murski Soboti. V primeru pravnih sporov v zvezi s tem poslovnim razmerjem se uporablja izključno slovensko pravo.

 

V Murski Soboti, 25.04.2019

Na vrh strani
 
 
Domov dotTeleskopi dotDodatna oprema dotOptične cevi dotMontaže in pripomočki dotO nas dotPiškotki
 
© 2007-2016 V Commerce d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganjaEASYWEB
 

Beseda v opisu:
Tip izdelka: Proizvajalec:
Cena:
sortiraj po
Pomoč pri iskanju?

Vseh izdelkov v katalogu: 861

  Novosti
  10.03.2020  
  Avalon Instruments zastopstvo  
  V podjetju V Commerce smo postali slovenski zastopnik italijanskega proizvajalca...  
  03.04.2013  
  Apogee zastopstvo / dealership  
  V podjetju V Commerce smo postali slovenski zastopnik ameriškega proizvajalca...  
  Kontaktni podatki

V commerce d.o.o.
Fokovci 85A
9208 Fokovci

GSM: 041 761 451 (Igor)

E-mail: igor-vuckic@siol.net

Observatorij - opazovanje zvezd
Observatorij - opazovanje zvezd
Observatorij na Google Maps

Kmicina velika vrtljiva zvezdna karta